En nu door

nieuwe partij-poster

De verkiezingen zijn voorbij en het campagne voeren ook. Eigenlijk best wel jammer, wij leggen graag aan de mensen uit waar wij voor staan.
Maar we zijn intussen wel de 4de partij van de gemeente Marum geworden!
Er zijn dus meer mensen die vertrouwen hebben in het kritische beleid wat wij voorstaan, dan zeg maar in het meeloop- gedrag van de ChristenUnie bijvoorbeeld

De ChristenUnie durft in het weblog van haar fractie voorzitter zelfs te stellen dat ze gewonnen hebben, daarom zijn ze nu ook de 5de partij in marum ipv nr4 :),
Sterker nog hij wil nu het gedoogbeleid wat hij 4 jaar lang heeft gedaan, omzetten in het meegaan in de coalitie van de verliezers van deze verkiezingen. Dhr Holsappel had kennelijk liever  gezien dat deze verkiezingen over de herindeling waren gegaan, dat is raar, want daar heeft hij zich altijd tegen verzet.

Of er in de nieuw te vormen coalitie plaats is voor GemeenteBelangen valt te bezien het zou immers kunnen zijn dat de gevestigde partijen behoefte hebben aan een kritisch geluid. Het zou in ieder geval verrassend wezen!

U kunt er vanuit gaan, dat waar wij ook heengaan met de gemeente, GemeenteBelangenMarum het zeer kritisch zal blijven volgen en het belang van de Marumer inwoners altijd voorop zal stellen!

Persoonlijke noot:

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die mij en mijn echtgenote gesteund hebben tijdens deze persoonlijk roerige periode van harte te bedanken! Ik ben er van overtuigd dat GemeenteBelangenMarum haar bestaansrecht ruimschoots heeft aangetoond en de komende 4 jaar, ook zonder mij, stevig verder kan op de ingeslagen weg.